Kennismakingsgesprek

1. Kennismakingsgesprek

Tijdens een telefoongesprek, videocall of ontmoeting in de studio bespreken we wat je uit jouw portretsessie zou willen halen. Hoe zou jij jezelf terug willen zien?

Voorbereiding

2. Voorbereiding

Aan de hand van jouw wensen ga ik jouw portretsessie vorm geven en kan ik je vooraf goed adviseren over de kleding die je mee kunt nemen. We houden tussentijds contact via whatsapp waar jij me al je verdere vragen kunt stellen. In de week voor jouw portretsessie breng ik je nog even kort op de hoogte van de laatste puntjes om rekening mee te houden.

Styling

3. Styling

Bij je komst naar de studio nemen we de kleding en accessoires die je hebt meegenomen door en kijk ik welke achtergronden of stijlen van belichting daarbij passen. Ook kan ik je adviseren over eventuele kleding of props uit de studiocollectie die mooi zouden staan of passen bij wat jij terug zou willen zien.

Portretsessie

4. Portretsessie

Eindelijk is het zover! Je staat voor de camera..niks om zenuwachtig voor te zijn. Ik help je om er zo ontspannen en naturel mogelijk uit te zien. Door middel van duidelijke aanwijzingen en het voordoen van poses hoef je niet bang te zijn dat je niet weet wat je moet doen.

Onthulling

5. Onthulling

Zo spoedig mogelijk na jouw sessie plannen we een digitale Onthulling in. Jij ziet daar de prachtige beelden die gemaakt zijn en kiest daaruit jouw favorieten voor in je box, album of voor een geweldige wall-art (collectie) aan de muur.

Product

6. Product

De digitalen van de foto's die je gekozen hebt worden gelijk na betaling van de bestelling doorgestuurd, je prachtige box met portretten, album of wall-art kun je vervolgens binnen enkele weken op komen halen.