kennis delen

als fotograaf ben je nooit uitgeleerd

Loop jij tegen dingen aan waarmee ik je, met mijn ruim 15 jaar ervaring als portretfotograaf, kan helpen? Investeer in jezelf en in je fotografie en laat me je een stap verder helpen op het gebied van fotografie, studio of nabewerking.

Natuurlijk ken ik het…je bent nog niet zo lang bezig in de fotografie en loopt tegen dingen aan die je niet snapt of simpelweg maar niet onder de knie krijgt. Het liefst wil je alles zelf uitzoeken, Google is je vriend(in) en gaandeweg word je echt wel steeds beter maar het gaat gewoon niet snel genoeg naar je zin.  Waarom zou je dat (leer)proces niet versnellen en hulp inschakelen van iemand die jou verder kan helpen? Iemand aan wie je alles kunt vragen en die jou helpt om, letterlijk en figuurlijk, de lampjes te laten branden?

Met mijn ruim 15 jaar ervaring als portretfotograaf (en daarvoor 20 jaar als hobbyist) met een goed lopende portretstudio heb ik mezelf in de afgelopen 35 jaar dingen moeten aanleren waar heel veel tijd in is gaan zitten. Hoeveel tijd zou jij kunnen besparen door te leren van iemand die het al gedaan heeft? Tijd is je kostbaarste bezit en zou je die niet liever steken in mooie foto’s maken of een mooi portfolio opbouwen.

Ik help je in ieder geval graag verder op weg dus informeer naar de mogelijkheden en prijzen.