Werkwijze

portretsessie boudoir

Vroeger werd het maken van boudoirfoto's geassocieerd met mannenbladen, de foto's waren ook vooral gericht op de man en wat zij zagen als mooi en sexy. Tegenwoordig is dat compleet 180 graden anders. De vrouwen die voor een boudoirsessie komen doen dit vooral voor zichzelf, gewoon omdat ze dat mooi vinden en om zich vrouwelijk te voelen, mooi en sexy. En als de partner dat mooi of spannend vind is dat mooi meegenomen. :)

Maar net zoals een glamoursessie  is ook een boudoirsessie een mega boost voor je zelfvertrouwen. Of je nou jong bent of wat meer levenservaring hebt, slank of lekker curvy....hoe gaaf is het als je een megatoffe wall-art met jouw eigen sexy foto aan de muur hebt hangen waar jij naar kunt kijken op een moment dat je wel wat 'feminine power' kunt gebruiken.

Als je het aandurft zul je zien dat het niet alleen superleuk is maar ook dat je versteld zult staan van jezelf. I promise!

Kennismakingsgesprek

1. Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek vertel je mij jouw wensen en ideeën. Je mag me alles vertellen over hoe jij op de foto zou willen gaan, wat je terug wil zien en waar je je foto's voor zou willen gaan gebruiken. Het kennismakingsgesprek kan via de telefoon, videobellen of in de studio en is vrijblijvend en kosteloos.

Voorbereiding

2. Voorbereiding

Heb je je boudoirsessie ingepland dan gaan we intensief contact houden over de look & feel, wat voor soort foto's gaan we maken en welke kleding en lingerie past daarbij? Heb je zelf mooie lingerie of heb je nog tips nodig over wat je aan kunt schaffen of wellicht wil je gebruik maken van items uit de studiocollectie. Een dag of twee vóór je afspraak houden we nog even contact voor de laatste puntjes op de i zodat je precies weet wat je kunt verwachten, wat je mee kunt nemen en hoe je je kunt voorbereiden.

Visagie & haarstyling

3. Visagie & haarstyling

Bij boudoir is het van belang dat je jezelf supermooi en supervrouwelijk voelt. Hoe beter dit gevoel alvast vooraf naar boven te toveren dan met de juiste make-up & hairstyling. Aan het begin van jouw sessie is er dan ook een professionele visagiste aanwezig die niet alleen je make-up mooi maakt maar ook je haar perfect styled. Ook blijft ze even aanwezig om, waar nodig, de look aan te passen of bij te werken.

Portretsessie

4. Portretsessie

Dan is het eindelijk tijd om echt op de foto te gaan... omdat het toch een beetje spannend is beginnen we lekker relaxed met een 'out of bed' look of iets anders waarbij je nog niet gelijk in je lingerie hoeft te staan. Maar maak je sowieso geen zorgen want door de aanwijzingen die ik je geef en de poses die ik je voordoe hoef je geen seconde na te denken over wat je moet doen. En na een tijdje zul je zien dat ook jij comfortabel poseert en je gaandeweg steeds vrouwelijker, sexy en powerful gaat voelen.

Onthulling

5. Onthulling

Zo snel mogelijk na jouw boudoirsessie plannen we de Onthulling in. Tijdens de Onthulling gaan we samen door een selectie van de mooiste foto's van jouw sessie. Ik help je de mooiste foto's eruit te selecteren zodat ook jij een prachtige collectie met portretten hebt om te koesteren. Ook kan ik je helpen met het uitzoeken van mooie wall-art of prachtige albums. Als de factuur voor de producten is betaald krijg jij alvast de digitale bestanden van de gekozen foto's toegestuurd via WeTransfer. De producten worden vervolgens besteld en je wordt op de hoogte gehouden wanneer deze binnen zijn.

Product

6. Product

Zodra jouw bestelde producten binnen zijn neem ik contact met je op om ze op te komen halen. Doorgaans is dit binnen een week of 2, mocht het langer duren dan probeer ik je dat tussentijds te laten weten.