Werkwijze

portretsessie glamour

Het is echt ongelofelijk wat een fotosessie en een serie prachtige foto's kan doen voor je zelfvertrouwen. Ik heb het al zo vaak gezien, vrouwen die stilvallen bij het zien van hun eigen portret, tranen over hun wangen...verbaasd over wat ze zien...verbaasd over zichzelf...blij met zichzelf. Dat wens ik jou ook toe!

Kennismakingsgesprek

1. Kennismakingsgesprek

In het Kennisgesprek (dit 'voorgesprek' kan via telefoon, videobellen of in de studio) bespreken we wat je uit deze sessie zou willen halen, hoe zou je jezelf terug zou willen zien? Van wat voor soort beelden zou jij nou echt blij worden als je die van jezelf zou hebben? Welk gevoel wil je krijgen als je je foto's groot aan de muur ziet hangen?

Voorbereiding

2. Voorbereiding

Na het kennismakingsgesprek heb ik een globaal idee van wat we gaan doen. kan ik gericht met je meedenken over wat voor kleding je zou kunnen meenemen en hoe je je verder kunt voorbereiden. Een dag of twee voor de afspraak houden we nog even contact om de laatste puntjes op de 'i' te zetten en je een goed idee hebt wat je mee kunt nemen.

Visagie & haarstyling

3. Visagie & haarstyling

Op de dag van de afspraak kom je naar de studio met een leuke selectie kleding waarin je je helemaal geweldig voelt, een goede zin en vooral een open mind. Bij je sessie is visagie & hairstyling inbegrepen dus de aanwezige visagiste zorgt ervoor dat jij er op je best uitziet en er helemaal klaar voor jouw tijd voor de camera.

Portretsessie

4. Portretsessie

En dan is het zover...je make-up is er klaar voor, je haar is top...het is de grootste tijd om de juiste kleding aan te trekken en aan de slag te gaan. Eenmaal in de studio geef ik je duidelijke aanwijzingen en doe ik poses voor zodat jij geen seconde bang hoeft te zijnd at je niet weet wat je moet doen.

Onthulling

5. Onthulling

Kort na de glamoursessie plannen we de Onthulling in. Tijdens de Onthulling zie je de mooiste foto's van jouw glamoursessie en ga je zelf kiezen welke foto's je favorieten zijn. Elke foto die je kiest wordt daarna zorgvuldig nagelopen en bewerkt alvorens deze nar je toe wordt gestuurd. De prints van de gekozen foto's en andere bestelde producten, komen naar je toe zodra ze binnen zijn.

Product

6. Product

Na een week of 2-3 zijn je producten binnen en kun je je product(en) op komen halen. Zorg voor een prominente plaats voor je poliobox en een ereplaats voor je hoogst persoonlijke kunstwerk aan de muur zodat je er elke dag weer zelfvertrouwen uit kunt halen.