Werkwijze

portretsessie business

Grijp jij ook weleens mis als je iets wilt delen of een folder wilt maken van je dienst, product of bedrijf? Pik je dan stiekem iets van internet? Of, als je een profielfoto nodig hebt voor LinkedIn of je 'Over mij' pagina op je website....en je blijkt niets anders te hebben dan een vakantiekiekje? Zou je dan niet liever je hoogsteigen serie foto's hebben van en over jou en je bedrijf? Een mooie serie zakelijke portretten die je in kunt zetten waar nodig of een mooie Beeldbank vol met foto's, van portret tot close-up, actiefoto's en productfoto's...wat je maar nodig hebt om jouw bedrijf off- en online op de kaart te zetten.

Ik denk graag met je mee hoe we jouw bedrijf mooi in beeld kunnen brengen.

Kennismakingsgesprek

1. Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek gaan we kijken wat je precies nodig hebt en hoe ik je daarmee van dienst kan zijn. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos en zonder verplichtingen. Het kan in de studio, bij jou op het bedrijf maar het kan ook via telefoon of videogesprek.

Voorbereiding

2. Voorbereiding

Hebben we een datum ingepland dan gaan we vooraf met elkaar nadenken over hoe we jouw bedrijf of dienst goed in beeld kunnen brengen. We gaan daarbij nadenken over de algehele look & feel die we willen uitstralen en wat er voor nodig is. Dit is voor ieder bedrijf anders dus heel leuk om hier vooraf even goed in te duiken. Hoe beter we dit voortraject samen helder krijgen hoe mooier het uiteindelijke resultaat.

Visagie & haarstyling

3. Visagie & haarstyling

Als je visagie & hairstyling hebt meegeboekt dan begint jouw sessie met een bezoekje aan de stoel van een van mijn lieve en kundige visagistes. Zij zorgen dat je er tip top uitziet en blijven ook nog even bij ons om tussentijds, waar nodig, de look bij te werken of aan te passen.

Portretsessie

4. Portretsessie

Is je look naar je zin? Is je kleding in orde? Mooi, dan gaan we aan de slag met het fotograferen! Ik help je met de poses door middel van duidelijke aanwijzingen zodat jij er op je voordeligst maar nog steeds authentiek, krachtig en ontspannen op staat.

Onthulling

5. Onthulling

Heb je een portretsessie in de studio dan plannen we zo snel mogelijk na de sessie jouw persoonlijke Onthulling in...in sommige gevallen kan dit al de dag van de sessie. Wij gaan dan samen door de mooiste foto's heen en jij kiest daaruit jouw favorieten. Na de Onthulling worden de foto's professioneel nabewerkt en vervolgens doorgestuurd zodat je met je foto's aan de slag kunt. Als richtlijn kun je uitgaan van zo'n 1,5-2 weken.

Bij een bedrijfsreportage op locatie, evenement of beeldbank werkt het iets anders en krijg je een selectie verkleinde bestanden waaruit jij jouw keuze kunt maken. Na ontvangst van jouw keuzelijst worden de foto's bewerkt en de bestanden naar je toegestuurd via WeTransfer.

Product

6. Product

De door jouw uitgekozen en professioneel nabewerkte digitale bestanden worden je vervolgens toegestuurd via WeTransfer en als er producten zijn besteld dan kun je die meestal na een week of 2 op komen halen.