Introductie ACTIE

'RAW' Portretsessie

Onzekerheid is een ding...dat weet ik zelf als geen ander. Het kan je verlammen, je ontwikkeling tegenhouden, je gaat je dromen niet achterna, je leeft uiteindelijk niet je beste leven. Als fotograaf zie ik ook vaak dat onzekerheid om de hoek komt kijken als er foto's worden gemaakt en terug worden gekeken. Alles wordt (soms letterlijk) 100% uitvergroot en kleine oneffenheden, rare trekjes of gewoontes worden opgeblazen tot megalomane proporties en we keuren onszelf af omdat we in die ene split second dat we zijn gefotografeerd niet helemaal perfect waren. En wat is eigenlijk perfect? en bestaat perfect überhaupt? Social media wil je dat doen geloven maar het is niet waar...of het is niet echt.

Weet je wat wel echt is? Jij! In al je mooie imperfectie. Je bent uniek, one of a kind, er is nooit iemand geweest zoals jij en er komt er ook nooit meer een zoals jij. Als jij niet in je kracht gaat staan doe je jezelf, de mensen om je heen en feitelijk iedereen tekort. De wereld heeft jou nodig, all of you. En hoewel jij er misschien van alles van vind, zijn al die kleine dingetjes precies die dingen die jou jou maken en daarom mogen ze er allemaal zijn.

En wat als ik je nu vertel dat het juist heel bevrijdend kan zijn om jezelf te zien in al je JOU-zijn. Gewoon zoals je bent,  met al je kleine imperfecties, je grappige gewoontes, je heftige handgebaren, die frons, die optrekkende wenkbrauw, gekke trekjes om je mond of wat jij dan ook maar hebt...want juist al die dingetjes elkaar maken dat unieke persoon die jij bent. En dat terugzien maakt dat je juist al die dingen ziet en beseft dat je......gewoon een superleuk mens bent..die er mag zijn!
En weet je hoe dat je leven kan beïnvloeden als je anders naar jezelf gaat kijken? Als je een mindset hebt van: f*ck it...ik ben gewoon een leuk mens...dan heeft het invloed op alles in en om jou heen.

Daarom ga ik een nieuw soort sessie aanbieden, een soort rauwe portretsessie. De naam ben ik nog niet helemaal uit..maar voor nu noem ik het de 'RAW'-sessie. En mocht je er meer over willen weten...lees dan hieronder even verder.

De aanbieding betreft een ‘RAW’ sessie van ongeveer een uur bij mij in de studio.

Bij deze sessie is ook bewust geen professionele visagiste aanwezig maar je mag jezelf natuurlijk wel vooraf opmaken zoals je dat normaal doet. Nieuwe kleding is ook niet nodig..je neemt gewoon drie outfits mee: een lichte outfit, een donkere outfit en een iets waarbij je wat meer ‘skin’ laat zien (wat dit voor jou betekent mag je voor jezelf invullen). Bij alle kleding die je meeneemt geldt: wees jezelf en voel je er fijn in. Om het tijdloze karakter van de beelden te waarborgen adviseer ik altijd effen kleding, geen prints/ruitjes/opdrukken/teksten e.d. maar verder laat ik het up to you. De foto’s worden verder niet nabewerkt en worden geschoten en geleverd in zwart/wit.

Gelijk na het fotograferen kijken we samen door de foto’s en kies jij zelf jouw 10 favorieten uit, die zijn inbegrepen in de prijs. Wil je meer foto’s of wil je ze afgedrukt op een van de mooie producten dan kan dat tegen meerprijs maar dat is natuurlijk helemaal ‘up to you’. En je mag je foto’s natuurlijk ook op social media of zakelijk gebruiken.

Ga jij deze uitdaging aan? Kan niet wachten om te zien wie jij bent en wat jou JOU maakt!

Wil je meer informatie of een datum inplannen, zet dan zelf een vrijblijvend telefoontje in mijn agenda via Calendly en dan spreek ik je snel: PLAN HIER JE TELEFOONTJE IN

Let op, deze aanbieding:
– betreft een tijdelijke verlaging van de sessieprijs van € 750,- naar € 375,- en bevat de sessie inclusief 10 foto’s naar keuze
– is alleen te boeken tot juni 2024
– kun je niet kado geven maar alleen voor jezelf boeken en dient bij boeking betaald te worden
– is niet te combineren met eerder gemaakte afspraken of kadobonnen