fbpx

Zwanger ben je meestal maar een paar keer in je leven. Je buik herbergt een wereldwondertje en dat wereldwondertje gaat je wereld op zijn kop zetten. Het gaat je wakker schudden (en wakker houden) maar bovenal je wereld verrijken. Niets zal ooit meer hetzelfde zijn.

Negen maanden weet je dat het kindje komt maar niets kan je voorbereiden op dat overweldigende gevoel van jouw kindje in je armen, van jullie kindje in het wiegje dat jullie met liefde hebben uitgezocht, het kamertje wat jullie hebben ingericht...op dat kleine wezentje waar je samen in bed (op een ochtend als je voor het eerst samen bent zonder kraamverzorgster of visite) uren samen naar kunt staren. Als je voor het eerst zwanger bent zul je het niet geloven maar straks kun je je geen leven meer zonder je kindje voorstellen, geloof me ik kan het weten!

In de laatste weken voor de zwangerschap mag je genieten van een welverdiend verlof. Gebruik die tijd om echt even tijd voor jezelf te nemen, pak je rust (nu kan het nog),  laat je lekker verwennen en kijk uit naar wat er komen gaat.

Wat is er leuker dan in je verlof ook langs te komen voor een mooie shoot van je zwangere buik. Meestal spreek ik af zo rond de 35 weken,  je buik is dan al lekker rond, je bent nog lekker mobiel en hebt normaliter nog niet zoveel last van vocht rond je enkels. We maken dan foto's in allerlei 'looks' in de studio en als je het leuk vindt ( en het weer werkt mee) dan kunnen we aansluitend ook buiten foto's maken. Ten alle tijdens geldt dat je zelf mag aangeven wat je leuk vindt..blote buik of juist niet, speciale jurken, inwikkelen in stof, iets doen met de naam of het geslacht van het kindje. Alles kan en mag...het is jouw buik en jouw shoot!

Related Works

Leave a Comment